Investițiile din comuna Limanu sunt din ce în ce mai vizibile. Ieri s‑au aprins luminile pe toată zona pietonală a falezei din Vama Veche!

Investitiile din comuna Limanu sunt din ce în ce mai vizibile. Ieri au fost aprinse, pentru prima oară, luminile publice amplasate pe toata zona pietonala a fazelei din Vama Veche. “Rețeaua de iluminat public pietonal pentru zona adiacentă plajei Vama Veche” a fost un proiect ambițios, finalizat într-un termen record.

Investitia totala s‑a ridicat la 1,6 milioane lei, iar fondurile au fost asigurate prin finanțare neramburasabilă. Este esential ca investitiile publice in localitatile comunei Limanu să fie extinse si, totodată, să se realizeze în mod constant. Astfel, pe lângă îmbunăăațirea conditiilor de trai, zona isi va mentine atractivitatea din punct de vedere economic.

Denumire: Retea de iluminat public pietonal pentru zona adiacenta plajei Vama Veche, comuna Limanu, judetul Constanta.

Descriere: Contractul vizeaza executia lucrarilor de investitii privind “Reteaua de iluminat public pietonal pentru zona adiacenta plajei Vama Veche”, ceea ce presupune urmatoarele categorii de lucrari: punct de aprindere nou (PA), trifazat, care va functiona atat in regim manual (prin actionare directa din punctul de aprindere), cat si automat (prin intermediul unui releu crepuscular prevazut cu fotocelula); 83 stalpi de iluminat cu inaltimea de 4 m echipati cu 2 brate pe care vor fi montate corpuri de iluminat stradal cu LED; fiecare stalp va fi prevazut cu o suplimentare de putere de 20W pentru alimentarea panourilor publicitare si a ornamentelor stradale; cablul de alimentare a instalatiei de iluminat, pozat ingropat, pe domeniul public, pe un traseu in lungime de 2085 m; cablurile vor fi de joasa tensiune, cu izolatie PVC, tip CYY‑F si conductoare din cupru dimensionate corespunzator.

Retea de iluminat public pietonal pentru zona adiacentă plajei Vama Veche, comuna Limanu, judet Constanta. 

■ Valoarea investiției este de 1.595.730 lei, TVA inclus (1.340.950 lei, fără TVA);

Publicitate

■ Valoarea cofinanțată din bugetul local este de 76.340 lei, TVA inclus (64.150 lei, fără TVA).

■ Valoare contract de lucrări: 970.580,75, fără tva.

Trimite o sesizare