Testare gratuită Covid-19!

Se apropie deschiderea noului an școlar, iar sănătatea cadrelor didactice, a copiilor dar și a părinților este esențială.

“Conștientizează și testează-te! Pentru tine! Pentru ei!” – este campania demarată și susținută de Primăria Limanu în parteneriat cu o clinică privată, cu scopul de a identifica persoanele expuse virusului SARS-COV 2.

Cadrele didactice, copiii și părinții acestora vor fi testați gratuit, înainte de începerea anului școlar. “Va fi un an școlar atipic, dar îmi doresc ca cei mici să fie protejați și în siguranță. Am căutat soluții pentru ca viața în comunitatea noastră să se deruleze cât mai normal posibil în această perioadă atât de tensionată și dificilă. Este preferabil să acționăm din timp și să luăm rapid orice masură se impune, decât să fim puși în fața unei realități critice, dificil de gestionat. Ne confruntăm cu o problemă extrem de serioasă, care solicită un maximum de responsabilitate din partea noastră. Este crucial să testăm, să prevenim și să ne protejăm comunitatea”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Testele se vor face în data de 10 septembrie 2020 la Școala gimnazială nr 1. din Limanu și pe 11 septembrie 2020 la Școala gimnazială nr 2 din 2 Mai, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Înscrierile pentru teste se vor face personal, la cabinetele școlare din Limanu și 2 Mai.

#respectpentrucomunitate  #testămprevenimprotejăm  #scoalăînsiguranță

Trimite o sesizare